Buitenpost – De Ring 42

Tussenwoning met twee garageboxen.
Ruim wonen in een rustige kindvriendelijke buurt met veel openbaar groen. Twee direct achter de woning gelegen garageboxen bieden volop opslagruimte en zijn geschikt voor hobby of werkplaats. Daarnaast ligt beschut een apart stukje grond waar u heerlijk buiten kunt zitten en bijv. eigen groente kunt kweken.

Buitenpost ligt centraal tussen Leeuwarden en Groningen en heeft o.a. een NS station. Het dorp kenmerkt zich door een hoog voorzieningsniveau met een winkelcentrum en andere voorzieningen zoals verschillende basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, een bibliotheek, een sportcomplex, een zwembad en diverse zorginstellingen.

Indeling
Hal/entree met toilet en de trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met een open keuken (ca 35m2). De woonkamer is voorzien van een rookkanaal. Aangebouwde bijkeuken.
Eerste verdieping: Drie slaapkamers (3.35×4.00), (3.50×3.40) en (1.85×3.40). Badkamer met een douche, vaste wastafel en tweede toilet. Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: Ruime slaapkamer (5.25×3.55) met dakkapel (geheel van kunststof) en veel bergruimte.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een fraaie veranda (3.701×4.00) over de gehele breedte van de woning. De achtertuin is geheel besloten met achterin de tuin een fietsenberging.
De achtertuin geeft toegang tot een gezamenlijk binnenterrein. Op dit binnenterrein staat een rij garageboxen waarvan er twee in eigendom tot de woning behoren. Aan het binnenterrein grenst ook het perceeltje grond (100 m2) dat eveneens tot de woning behoort.
De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas en heeft CV met een HR-ketel uit 2010.

Kenmerken

Koopprijs
€ 159.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1973
Soorten
garagebox
Perceel oppervlakte
541 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Foto's